ronald nuijen
interieurontwerp

Gerealiseerde projecten

Ronald Nuijen Interieurontwerp heeft met veel plezier aan onderstaande interieur projecten gewerkt. Alle opdrachtgevers en eigenaren bedankt voor uw vertrouwen en het ter beschikking stellen van uw woning voor de fotografie.  Ook alle leveranciers, aannemers en woninginrichters veel dank voor het ' tot leven laten komen' van mijn ontwerpen.

Woonkamer met vide woning Barendrecht:

Over de gehele lengte van deze gezinswoning is een uitbouw met daarboven een vide/werkkamer en een prachtige lichtinval. Bewoners misten knusheid. Ronald heeft de zitgroep naar het midden van de kamer verplaatst met naast de houthaard een plantenbak/houtopslag welke als roomdivider naar de keuken dient. Door de hoogte van de vide te benadrukken vormt deze nu een geheel met de woonkamer. Aan de andere zijde van de kamer is een knutsel-/speelplek voor de kinderen gerealiseerd, welke na gebruik in de wandkast zit verborgen. Woonkamer en keuken woning Barendrecht:

Door het verplaatsen van de binnenmuren is hier optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte voor het realiseren van een comfortabele woonkamer met open keuken en ruimere ontvangsthal. Een deel van de muren is vervangen door een stalen glaspui waardoor het daglicht in alle ruimtes zichtbaar is. Door de keuken te verplaatsen en de kookplaat naar de woonkamer toe te richten kreeg de bewoner, een fervent hobby kok, een ruime werkplek waarbij hij contact blijft houden met zijn gasten.

 


 

Woonkamer woning Barendrecht:

Bewoners wilden een knussere uitstraling in hun ruime woonkamer met open keuken. Daarnaast had het gezin behoefte aan meer opbergruimte. 

Ronald heeft de trapkast laten vergroten, de 2 toegangen daarvan wordt door een 2 meter brede schuifdeur afgesloten. Om de ruimte intiemer te maken is haaks op deze nieuwe bergruimte een stalen roomdivider met glas bedacht.  
Woonkamer en keuken woning Apeldoorn:

Het vrijstaande woonhuis heeft een prachtige ligging in een ruim opgezette groene wijk. Het gezin heeft dringend behoefte aan meer woonruimte. Ronald heeft een ontwerp voor de begane grond gemaakt waarbij aan de achtergevel een ruime aanbouw wordt geplaatst. Een deel hiervan wordt aan de bestaande woonkamer toegevoegd. Het andere deel van de aanbouw wordt toegevoegd aan de bestaande garage welke voor een groot deel wordt verbouwd tot keuken met bijkeuken.Begeleiding aankoop nieuwbouw woning en tuinontwerp Monster:


Voor een nieuw te bouwen vrijstaande woning heeft Ronald de bewoners  begeleid bij het ontwerp van de diverse ruimtes in het huis. Ook voor de tuin heeft Ronald het ontwerp mogen maken.  
Slaapkamer met en suite badkamer zolderverdieping woning Eelderwolde:

Het schilddak van dit huis is onlangs compleet vervangen door een zadeldak met aan beide zijden een dakopbouw waardoor de ruimte is verdubbeld. Hierdoor is een zeer ruime ouderslaapkamer ontstaan met een eigen badkamer, wat het gezin in de 'spitsuren' veel comfort en rust oplevert.