ronald nuijen
interieurontwerp

Ronald Nuijen

 

 

Sinds mijn jeugd heb ik een voorliefde voor interieurdesign. Met name het creëren van functionele, efficiënte en tijdloze interieurs. Op dat vlak was ik een autodidact totdat ik een vakopleiding Binnenhuisarchitectuur heb afgerond om gediplomeerd interieurs te kunnen ontwerpen. Na deze studie heb ik, naast mijn toenmalige carrière, als hobby enkele interessante interieur ontwerpen mogen uitvoeren. Dit ging mij zo goed af dat ik in 2018 heb besloten om een draai aan mij carrière te geven en van deze mooie hobby mijn werk te maken. 

Ik daag mijzelf bij iedere opdracht uit om tot een uniek interieurontwerp te komen en mijn opdrachtgevers te verrassen door verder te gaan dan hun wensen. Ik werk daarbij graag met producten van Nederlandse bodem.

Tijdens het proces van het interieurontwerp klankbord ik dan ook graag met mijn opdrachtgevers en uitvoerders om zo samen tot het optimale interieur te komen waarbij een ieder trots kan zijn op het eindresultaat. Het ontwerp rijpt als het ware gedurende het proces maar ook daarna moet de identiteit van de opdrachtgever zichtbaar zijn in het interieur. 

Mijn diensten omvatten het ontwerp van interieurs voor de diverse ruimtes in huis en kantoor zoals woonkamers, keukens, kinderkamers, studeer- en werkkamers voor ieder budget. 

Bij diensten kunt u zien welke werkzaamheden ik voor u kan verzorgen en mocht u meer willen weten of een vrijblijvende afspraak met mij willen maken vul dan het contact-formulier in of neem rechtstreeks contact met mij op per telefoon of mail.